Články

Kváskový chléb – fenomén poslední doby a určitě posledního roku, který jsme z velké části strávili doma. Dobrý chléb upečeme z mouky, vody a soli, ale občas jsem si v receptech všimla poznámky, že můžeme přidat pivo, kefír či jiný...
Číst více
Možná to nebude lehké, ale bude to stát za to. Ano, mluvíme o suchém únoru - měsíci bez alkoholu. Co tě čeká? Lepší spánek, více energie, a žádná kocovina. Podívejme se spolu na to, jak suchý únor vznikl a jak...
Číst více
Forbes v březnu uvedl článek, kde doporučuje 20 tipů, jak zlepšit svůj imunitní systém. Jedním z tipů je i pravidelná konzumace fermentovaných nápojů a zejména kombuchy. My doporučujeme Loklok kombuchu díky jejímu přírodnímu charakteru, dlouhodobé tradici fermentace a nízkému obsahu...
Číst více
Všimli jste si, že naše kombucha je vždy chlazená, když ji vidíte ve svém oblíbeném obchodě nebo baru? Podívejte se pečlivěji na lahvičku a dočtete se, že je na ní napsáno „Patřím do lednice“. Existuje důvod, proč to našim zákazníkům vždy pečlivě...
Číst více