Kombucha 2.0
Loklok není obyčejná kombucha. Je to kombucha 2.0
Co to znamená? Nemusíte ji chladit, neobsahuje žádný alkohol a je plná probiotických bakterií. Je to každodenní dávka zdraví, která vám zachutná.
Jsme srdcem i vzděláním vědci a od začátku jsme věděli, že kombuchu lze vyrobit lépe než to dělají ostatní. Vyvinuli jsme jedinečný proces precizní dlouhodobé fermentace, díky kterému z nápoje přirozeně mizí kvasinky a alkohol.
Ohlas na účinky Lokloku byl takový, že nyní dokonce probíhá kontrolovaná klinická studie ve významné nemocnici.
Kde jiní fermentují 10 dní, my fermentujeme půl roku. Stojí to za to.
Náš přístup
Proč si Loklok zamilujete
Prvotřídní suroviny
Testovali jsme 40 různých čajů, až jsme našli ten nejlepší. Nepoužíváme žádná umělá aromata, konzervanty ani barviva. U všech surovin pro vás pečlivě hlídáme kvalitu tak, jako bychom to dělali pro sebe. A taky děláme, Loklok pijeme každý den.
Chráněná probiotika
V každém litru Lokloku najdete miliardu probiotických laktobacilů Bacillus Coagulans.
Aby mohly laktobacily co nejlépe odvádět svou práci pro váš mikrobiom, mají to podobně jako kdyź medvěd na zimu spí - hibernují v tzv. spórové formě, která je chrání před agresivním prostředím žaludku. Rozbalí se až ve střevě, kde reagují na to správné pH, teplotu a živiny.
Precizní proces
Běžná kombucha fermentuje 10-14 dní. Výsledkem je nápoj plný živých kvasinek, které mají na svědomí tlakování lahví, tvorbu alkoholu a mohou vyvolat nepříznivé reakce.
Loklok je jiný - necháváme fermentační proces přirozeně dosáhnout stabilní rovnováhu. Výsledkem je žádná živá kvasinka, žádný alkohol a fantastická chuť.