Kombucha Loklok nemá kvasinky, má probiotika
Kombuchová násada na pěstování Loklok

Kombucha 2.0

Loklok není obyčejná kombucha. Je to kombucha 2.0

Co to znamená? Nemusíte ji chladit, neobsahuje žádný alkohol a je plná probiotických bakterií. Je to každodenní dávka zdraví, která vám zachutná.

Jsme srdcem i vzděláním vědci a od začátku jsme věděli, že kombuchu lze vyrobit lépe než to dělají ostatní. Vyvinuli jsme jedinečný proces precizní dlouhodobé fermentace, díky kterému z nápoje přirozeně mizí kvasinky a alkohol.

Ohlas na účinky Lokloku byl takový, že nyní dokonce probíhá kontrolovaná klinická studie ve významné nemocnici.

Kde jiní fermentují 10 dní, my fermentujeme půl roku. Stojí to za to.

Ochutnejte

Náš přístup

Proč si Loklok zamilujete

Loklok kombucha používá čaj nevyšší kvality

Prvotřídní suroviny

Chráněná probiotika

Precizní proces