Když nechceš pivo ani sladkou limonádu, ale pít s chutí, zdravě a střízlivě
Kombucha vzniká spojením těch nejkvalitnějších čajů, cukru a specifické mikrobiologicky aktivní kultury. Výsledkem několikatýdenní fermentace je pak svěží šumivý nápoj, který miliony lidí po celém světě milují pro jeho zdravotní benefity a návykovou chuť. Kombucha má fantastickou schopnost odlehčit plné bříško a povzbudit unavenou mysl.


V Lokloku navazujeme na tísíciletou tradici čajové fermentace a jdeme o krok dál. V průběhu let jsme vyvinuli inovativní fermentační proces, díky kterému má Loklok skvělou chuť, je nealkoholický, a má všechny zdravotní benefity, které ke kombuše patří. Na rozdíl od mnoha výrobců naši kombuchu nepasterizujeme. Jak říkají ti, kdo Loklok ochutnali: ten, kdo pije živě, se i cítí živě!


Nejsi si jistý výběrem?
Nic se neděje. Proto jsme si pro tebe připravili......