🎁 Rozbalte si dárečky! 🎄 K 5 lahvím Loklok Sedmiček teď dostanete 1 láhev ZDARMA jako dárek! Jdu do toho💪!

Co je to kombucha

Když říkáme “na zdraví!” myslíme to vážně.

Živá probiotika, přírodní suroviny, precizní proces.

Kombucha je každodenní odškrtnutí políčka “dělám něco pro sebe”

Kombucha je čaj fermentovaný symbiotickou kulturou bakterií a kvasinek.

Kombucha je nápoj s tisíciletou tradicí.

Kombucha je odpověď na otázku, co si dát v podniku, když nechci sladké limonády, kafe ani alkohol.

Kombucha je nápoj, který mě přenese přes odpolední pokles energie.

Kombucha je důvod, proč se po suchém únoru nevrátím k alkoholu.

Kombucha je cesta, jak pečovat o svůj mikrobiom.

Kombucha je pomocník při autoimunitních potížích.

Kombucha je každodenní podpora zdravého trávení.

Kombucha je chuť, která

Historie kombuchy

I když přesný prapůvod kombuchy nejspíš nikdy neodhalíme, díky prvním zmínkám o konzumaci kombuchy víme, že tento nápoj znali a popíjeli už ve 3. století před naším letopočtem v Číně.

Svůj název prý kombucha dostala podle korejského lékaře Kombu, který s její pomocí vyléčil zažívací potíže japonského císaře. Ke jménu lékaře Japonci připojili označení pro čaj, cha, a tak vznikl název, kterým kombuchu označujeme dodnes.

Zajímá vás, jak přesně se kombucha vyrábí? Zjistěte to.

Také teď máte chuť na Loklok? Hurá do e-shopu! Nenašli jste odpověď na svoji otázku? Napište nám!